Werken in de bediening op verschillende locaties in Den Haag en omgeving

Solliciteer nu

Team Den Haag

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in Den Haag? We got you! 

In Den Haag kun je aan de slag bij grote diverse partners op de mooiste locaties in Den Haag en omgeving.


House of Lords - Den Haag / Voorschoten

Den Haag is de thuisbasis van House of Lords. Zij geven een extra dimensie aan de meest exclusieve events op plekken als het Louwman Museum, de Ridderzaal, het Vredespaleis en het Haagse stadhuis.


Van der Linde Catering + Evenementen - Party out

Naast de onderstaande vaste locaties heeft van der Linde ook een evenementen tak waar zij op diverse locaties cateren, genaamd party outs. 

 

Prinsenhof - Delft

 Het Prinsenhof in Delft (7 dagen per week open) is dé locatie waar Delftse meesters hun podium krijgen. Hier verzorgen wij voor de gasten mooie koffie's, verse sappen en luxe broodjes. 


COMM Museum - Den Haag

Het COMM Museum is te vinden in Den Haag en leert je meer over de invloed van Communicatie. Communiceren gebeurt namelijk altijd, ook tijdens vergaderingen, diners, feesten, workshops en noem het maar op. 


Hortus Botanicus - Leiden

De Hortus Botanicus Leiden is de oudste botanische tuin van West-Europa.  Gasten kunnen hier terecht om de mooie natuur de bewonderen. Hiernaast vinden er allerlei evenementen plaats van bruiloften tot feestavonden, recepties en meer.

FULL-TIME / PART-TIME · DEN HAAG

''Ik werk inmiddels 3 jaar bij The Hospitalitist en heb het er onwijs naar mijn zin. Wat ik zo leuk vind aan The Hospitalitist is dat je zoveel leuke ervaringen kan opdoen! Zo heb ik weleens de koning en koningin geserveerd, maar werk ik ook op bruiloften, festivals en diners. Het allermooiste is dat ik dit doe met de leukste groep collega's en dit is ook de reden dat ik voor geen goud weg zou gaan!'' - Suzan, talent Den Haag

Wij bieden:

  • Een hardwerkend, jong en gezellig team.
  • Trainingen die in het teken staan van jouw ontwikkeling, zoals o.a.: gastvrijheid, feedback geven, communicatie, samenwerken en coaching.
  • Gave team evenementen en een groot netwerk; denk aan o.a. teamborrels, wintersport met het hele bedrijf en nog veel meer.
  • Een gezellig kantoor in het centrum van Den Haag, waar je dagelijks welkom bent om te komen lunchen.

Wij zijn op zoek naar talenten die:

  • Minimaal 2 dagen in de week beschikbaar zijn (doordeweeks en in het weekend).
  • Flexibel inzetbaar zijn en dus ook graag ervaring op willen doen op andere plekken.
  • Gastvrij zijn en een stralende glimlach hebben.
  • Leergierig zijn en beschikken over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit: