The Hospitalitist biedt een flexibele (bij-)baan in de hospitality waar je werkt op de tofste plekken en er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling door middel van veel verschillende trainingen en persoonlijke coaching. Benieuwd in welke teams wij nieuwe toppers zoeken?

                                  

     Check onze vacatures bij verschillende locaties in omgeving Amsterdam, Den Haag en Utrecht onderaan deze site!


Benieuwd naar waarom werken bij The Hospitalitist zo leuk is?
Bekijk onze video hieronder!

WE MAKE TALENT WORK!

Al meer dan 10 jaar stellen wij de leukste Squads (teams) samen die aan de slag gaan op de mooiste horeca- en evenementen locaties in Nederland. Hiernaast zorgen wij ervoor dat jij de mogelijkheid krijgt om te groeien binnen The Hospitalitist, niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk gebied. Dit doen wij door het aanbieden van verschillende trainingen en persoonlijke coaching sessies die zo zijn ingericht dat jij het beste uit jezelf kunt halen op zowel persoonlijk als professioneel vlak binnen de hospitality.

"Bij The Hospitalitist staat persoonlijke ontwikkeling op de eerste plaats. Wanneer je bij ons aan de slag gaat begeleid ik je door je trainingen en persoonlijke coaching aan te bieden waardoor jij veel ervaring op kunt doen."  
- Thysa, Trainer & Coach bij The Hospitalitist -

Wij bieden: 

Onze hospitality vacatures: